• családias hangulatú, nyugalmas kikapcsolódás
  • tartalmas szabadidő
  • igényes szállás
  • elbűvölő kisállatok


A nyugalom szigetén, ahol az állatok és az emberek értik egymás nyelvét, megáll az idő. Aki megtapasztalja ezt a harmóniát, örökre a természet elkötelezett hívévé válik. A Pilis hegy lábánál, távol a város zajától fekvő Kelemen Majorság 5 hektáros területen, az erdő szélén egyedülálló lehetőséget nyújt a természet közeli pihenésre.

A természet szépségéhez társul a majorság barátságos állatainak szelídsége. Aki elég korán kel, hajnalban láthatja hazabaktatni az erdőbe az őzeket az éjjeli legelészésből. A nyári hőségben kellemes túrák, séták csalogatnak az erdei forrásokhoz vagy a festői környezetben lévő kesztölci horgásztavakhoz. Esténként a fürdőtó partján tanulmányozhatjuk a csillagos eget.

ÁLLATSIMOGATÓ:

A családi gazdaságban kecske, birka, nyúl, háziszárnyas, szamár és mangalica nevelkedik és alig várják az idelátogató vendégek kényeztetését, akik kedvük szerint részesei lehetnek az ellátásukban. Reggel a városi zaj helyett mekegés, csacsibőgés, bégetés és ha akarjuk, macskadorombolás is hallható.

PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Óvodás és iskolás csoportok részére állatsimogató program, családi ünnepek lebonyolítása, felnőtteknek borkóstoló, vadászat, horgászat, kerékpározás, kecskesajtkóstolás, mangalicakolbász- és hurkakészítés zárt körben, zenés mulatságok, baráti összejövetelek, incentive programok, fürdés a Dorogi-tóban, a Palán, túrázás a kéktúra útvonalon Kesztölc és Pilisszántó felé a pálosok nyomán és Dobogókőn, az ezotéria szerint a világ egyik erőközpontjában, városnézés Budapesten, Esztergomban és a Felvidéken.

 

 
 

GPS: 47 o 40'24" É, 18 o 49' 40" K

2017-es áraink

pdf

Köszönjük!

 

 
Kelemen Majorság Piliscsév
 

Geöffnet

an Arbeitstagen von 15 – 18 Uhr

am Wochenende und Feiertagen von 10 – 13 Uhr und 15 – 18 Uhr

(für Kinder unter 3 Jahren frei)

Ihre 500 Ft werden wir für die Freude der Tiere und für die Auferhaltung der schönen Umgebung ausgeben.

Sie können frische Ziegenmilch, Ziegenkäse, Quark, Eier und ab und zu Hühner geputzt kaufen.

Telefonnummer:
00 36 20 9341496
00 36 20 9154715

Rundschreiben

Állatbarátság

Booking