• családias hangulatú, nyugalmas kikapcsolódás
  • tartalmas szabadidő
  • igényes szállás
  • elbűvölő kisállatok


A nyugalom szigetén, ahol az állatok és az emberek értik egymás nyelvét, megáll az idő. Aki megtapasztalja ezt a harmóniát, örökre a természet elkötelezett hívévé válik. A Pilis hegy lábánál, távol a város zajától fekvő Kelemen Majorság 5 hektáros területen, az erdő szélén egyedülálló lehetőséget nyújt a természet közeli pihenésre.

A természet szépségéhez társul a majorság barátságos állatainak szelídsége. Aki elég korán kel, hajnalban láthatja hazabaktatni az erdőbe az őzeket az éjjeli legelészésből. A nyári hőségben kellemes túrák, séták csalogatnak az erdei forrásokhoz vagy a festői környezetben lévő kesztölci horgásztavakhoz. Esténként a fürdőtó partján tanulmányozhatjuk a csillagos eget.

ÁLLATSIMOGATÓ:

A családi gazdaságban kecske, birka, nyúl, háziszárnyas, szamár és mangalica nevelkedik és alig várják az idelátogató vendégek kényeztetését, akik kedvük szerint részesei lehetnek az ellátásukban. Reggel a városi zaj helyett mekegés, csacsibőgés, bégetés és ha akarjuk, macskadorombolás is hallható.

PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Óvodás és iskolás csoportok részére állatsimogató program, családi ünnepek lebonyolítása, felnőtteknek borkóstoló, vadászat, horgászat, kerékpározás, kecskesajtkóstolás, mangalicakolbász- és hurkakészítés zárt körben, zenés mulatságok, baráti összejövetelek, incentive programok, fürdés a Dorogi-tóban, a Palán, túrázás a kéktúra útvonalon Kesztölc és Pilisszántó felé a pálosok nyomán és Dobogókőn, az ezotéria szerint a világ egyik erőközpontjában, városnézés Budapesten, Esztergomban és a Felvidéken.

 

 
 

Legújabb videók!

GPS: 47 o 40'24" É, 18 o 49' 40" K

2017-es áraink

pdf

Köszönjük!

 

 
Kelemen Majorság Piliscsév
 

Hírlevél

Állatbarátság

Booking

Keresés