Produkte

Ziegenmilch: 400 Ft/Liter

Ziegenkäse: 4000 Ft/kg

 

HOMOKTÖVIS-KÉSZíTMÉNYEK

Saját termesztésű és készítésű, mézzel tartósított homoktövis kivonat és likőr, szárított homoktövis

clip image004 clip image006 clip image008

Mit kell tudnunk a homoktövisről?
A homoktövis védi és erősíti az immunrendszert, növeli szervezetünk védekezőképességének hatékonyságát, késlelteti az öregedési folyamatokat. Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő - javítja az általános egészségi állapotot. A homoktövis nagy C-vitamin-tartalma miatt ideális megfázások kezelésénél.
Zsíroldó hatású, fokozza az anyagcserét, így segít az optimális testsúly megtartásában. Kedvezően hat a gyomor- és nyombélfekélyre, védi a májat.
Speciális zsírsavösszetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását.
Erősíti a kötőszövetet, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulását. Hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását. Gátolja a hajhullást és lassítja a ráncok kialakulását. E-vitamin- és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, továbbá véd a káros UV-sugárzástól.
Feldolgozva ivólé, likőr, sőt olajtermék is készül belőle. Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, amely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Gyümölcsét gyógyszeralapanyagként is hasznosítják: nehezen gyógyuló sebek, fekélyek gyógyítására.

Geöffnet

an Arbeitstagen von 15 – 18 Uhr

am Wochenende und Feiertagen von 10 – 13 Uhr und 15 – 18 Uhr

(für Kinder unter 3 Jahren frei)

Ihre 500 Ft werden wir für die Freude der Tiere und für die Auferhaltung der schönen Umgebung ausgeben.

Sie können frische Ziegenmilch, Ziegenkäse, Quark, Eier und ab und zu Hühner geputzt kaufen.

Telefonnummer:
00 36 20 9341496
00 36 20 9154715